Livet som

Forfatter

FORELOeBIG TEST FORFATTERLIV livet som forfatter

Engang for længe siden...

PORTRÆT 1963

... i 1963

Ganske kort om mig – forfatteren kommer straks

Jeg er født ind i en familie, der på alle måder levede op til den tids billede af  den perfekte kernefamilie; Far, mor og to børn. 

Denne side er under ombygning

Første etape

Bøger har siden min barndom været en yderst vigtig bestanddel af mit liv. Jeg har fået læst godnathistorie, så længe jeg kan huske tilbage, også længe efter jeg selv havde lært at læse.

Ligesom jeg holdt af at lytte til historier, holdt jeg også meget af at skrive. Jeg var vel omkring 12 år gammel, da jeg skrev et manus på min fars gamle Remington skrivemaskine.  Et manus, jeg bestemt mente ville begejstre ethvert forlag. Titlen på dette værk var GRUMLEBYS SKRÆK.

Velvidende, at mit manus  næppe havde nogen synderlig litterær værdi, sendte min far det ind til forlaget Gyldendal. Her  takkede man pænt for det tilsendte, men beklagede at  man ikke fandt det egnet til udgivelse – forstå det, hvem der kan.

Dengang levede vi  i en tid, hvor den teknologi, vi kender i dag var science fiction.

Værket GRUMLEBYS SKRÆK  ”udkom” derfor i et yderst beskedent oplag på 10 styks, møjsommeligt kopieret og klistret sammen af min far. Det må have været et både besværligt og tidskrævende arbejde.  Til gengæld kunne familie og venner nu fornøjes ved at læse om Den Sorte Bande, Gåsen Gorm og en lang række andre figurer, der var udsprunget af min barnlige fantasi – og stærkt inspireret af en af min barndoms litterære helte, Ole Lund Kirkegaard.

Livet som forfatter tegning digt

En illustration fra digtsamlingen LIVSFILOSOFI I LOMMEFORMAT, tegnet af Lise Beck Andersen

Min egen vej...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

To be continued…

Scroll to Top